dimarts, 22 de gener del 2013

Conversa 15: informer

Ella: Osti estic frustrada. T'has enterat d'això de Informer?
Ella 2: Informer? No, què és?
Ella: Es una mena de xarxa social que unes noies de la universitat han creat al feisbuc per la facultat i ara tothom està posant allà missatges de ligue i això. "Que si m'agrada aquesta que no sé com es diu", "que si algú coneix al paio aquell que va a la biblioteca..." Una mena de tauler d'anuncis on van tots súper calents buscant rotllo.
Ella 2: I què passa, que vols tornar als vint anyets o pillar un yogurín o què? Tu ja fa anys que vas deixar la facultat.
Ella: Això ja ho sé. No... És que a la feina algú ha creat el mateix!!! Un Informer a la feina!
Ella 2: Sí, de calents n'hi ha a tot arreu i per totes les edats.
Ella: Això també ho sé, però mira, hi ha un tio que vol conèixer a la noia de la 2a planta que porta la camisa blava amb floretes... la que em vaig comprar al Zara per rebaixes!!
Ella 2: I? Però saps qui és el que posa l'anunci? On és la teva frustració? És el capullo aquell que et tira els trastos cada divendres?
Ella: No sé qui és i espero que no sigui el que tu dius. Resulta que avui ha posat un missatge dient que si el vull conèixer que vagi a les dues, a l'hora de dinar, a la cuina, al costat del microones...
Ella 2: I hi has anat?
Ella: Tia, que hi he anat cinc minuts abans i hi ha 4 noies més amb la mateixa camisa donant voltes al voltant del microones!
Ella 2: És el que té anar de rebaixes al Zara nena.Va, anem a dinar que ja són dos quarts. I sortim d'aquí, que em sento més observada del normal. i a veure si així et calmes que aquest entusiasme adolescent-univesitari et fa bastant insuportable.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada